Gouden Rand | Vrijstaande villa

De vrijstaande woningen kennen allemaal een verschillende verschijningsvorm. Zo zijn ze er in verschillende kleuren metselsteen en beschikken over verschillende raampartijen. Sommige hebben een erker aan de voor- of zijkant of een luifel bij de entree. In Boszoom 'Gouden Rand' is nog één villa beschikbaar. De bouw van de villa's zit in de laatste fase, de eerste villa's zijn inmiddels opgeleverd! Interesse in de laatste beschikbare woningen bouwnummer 19? Schrijf u direct online in!


boszoom-hopbeuk

Ruim en luxe wonen

Houdt u van ruimte en licht? Dan voelt u zich in één van de vrijstaande villa's helemaal thuis. Zowel de begane grond als de verdiepingen zijn royaal van opzet en door de vele ramen komt het daglicht prettig binnen. Alle vrijstaande woningen hebben een eigen geïsoleerde garage, en twee privé parkeerplaatsen op eigen terrein. Bent u benieuwd waar precies de laatste beschikbare villa gelegen is? Bekijk de woning op de interactieve kavelkaart.boszoom-hopbeuk

Vrijstaande villa bouwnummer 19


Deze villa met grijsbruine metselsteen heeft een woonoppervlak van 215 m². De woning is 6,3 meter breed en 14,4 meter diep. Aan de zijkant ligt een erker waardoor er veel lichtinval is in de woning. De woonkeuken bevindt zich aan de voorzijde van het huis en de living aan de achterzijde. Via dubbel openslaande deuren heeft u toegang naar de zonnige achtertuin op het zuiden met vrij uitzicht op de groenzone. De villa ligt op een kavel eigen grond van circa 432 m², waarbij u om het huis heen kan lopen. Aan de voorzijde bevinden zich twee parkeerplekken op eigen terrein naast elkaar. De woning heeft op de verdiepingen 5 slaapkamers, een royale badkamer en apart toilet (nog in te richten).  De villa is comfortabel met vloerverwarming, huisautomatisering en zonnepanelen. Aan de woning ligt een garage met aan de voorzijde openslaande deuren en een loopdeur aan de achterkant. September 2019 is deze villa klaar voor bewoning.

  • Koopsom €729.458,- v.o.n.
  • Plattegronden:

    Of neem contact op met één van de verkopende makelaars:

    Ruseler Makelaars Pijnacker-Nootdorp015 369 8124

     T 010 820 0942