Boszoom volop in beweging

Deelplan Boszoom in de nieuwbouwwijk Keijzershof in Pijnacker Zuid is volop in beweging. Vanaf 2014 bouwt Heijmans hier bijna 400 woningen. Deze week viert Heijmans samen met kopers de start bouw van weer een nieuwe fase in Boszoom: 10 nieuwe rietgedekte woningen in Boszoom 4B. Naast de 14 reeds gerealiseerde rietgedekte woningen in Boszoom 2D komen er aan de andere zijde van de groene waterrijke zoom nog 10 twee-onder-een-kapwoningen bij.

Deze maand start ook de bouw van 39 ééngezinswoningen in Boszoom 6, deze woningen zullen worden aangeboden in de vrije huursector. In aanbouw zijn momenteel de 67 woningen in Boszoom 4C/5B, deze woningen zijn allemaal verkocht en halverwege dit jaar worden de eerste woningen al opgeleverd.

Het laatste project van Heijmans in Boszoom betreft 26 vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen in Boszoom ‘Gouden Rand’. Dit project is momenteel in verkoop, de verwachte start bouw staat voor het najaar van 2018 op de planning. Er zijn nog verschillende woningen in deze fase te koop. Kijk voor de beschikbaarheid op de kavelkaart. Voor informatie en verkoop kunnen geïnteresseerden nu terecht bij één van de 2 verkopende makelaars: Ruseler Makelaars 015-3698124 of De Makelaars 010-8200942.

Heijmans verwacht eind 2019 de bouw van deelplan Boszoom in z’n geheel te kunnen afronden.