Inschrijving Boszoom ‘Gouden Rand’ gestart

Op woensdag 29 november is de verkoop gestart van het project Boszoom ‘Gouden Rand’. De start verkoop werd goed bezocht en er was gerichte interesse in de 6 vrijstaande villa’s en 20 twee-onder-een-kapwoningen.

De inschrijving voor deze woningen is gestart en de inschrijftermijn loopt tot 13 december 12:00 uur. Inschrijven kan alleen via het online inschrijfformulier op deze website.

Op het inschrijfformulier geeft u uw keuze aan. Op 14 december vind de toewijzing plaats. Heeft u een bouwnummer toegewezen gekregen dan wordt u hier deze dag telefonisch van op de hoogte gesteld.

Indien er twee of meerdere inschrijvingen als eerste keus op een bouwnummer zijn, wordt u hier op donderdag 14 december van op de hoogte gebracht en krijgt u de gelegenheid een bod uit te brengen op het betreffende bouwnummer. Dit kan middels het biedingsformulier dat u dan zal worden verstrekt. Dit formulier dient u rechtstreeks aan notaris Mr. J.D. Wienen te Pijnacker te doen toekomen.

Indien er gelijke biedingen worden uitgebracht op een bepaald bouwnummer, dan zal er een loting plaatsvinden onder toezien van genoemde notaris.

Mocht u naar aanleiding hiervan vragen hebben over de woningen of de procedure, neem dan gerust contact op met Ruseler Makelaars (015 – 369 81 24) of Heijmans (010 – 266 28 09).