Toekomstige koopwoningen Boszoom

Momenteel is Heijmans nagenoeg uitverkocht in Boszoom Fase 2B en 2C. Tijd om een nieuwe fase met ééngezinswoningen op te starten. Er wordt dan ook hard gewerkt aan de ontwikkeling van Fase 4A in de zuidelijke helft van Boszoom. Dit zijn 29 ééngezinswoningen in verschillende varianten. De Hofjesstructuur word in de zuidelijke helft van Boszoom voortgezet en deze woningen zullen dan ook gesitueerd worden om een gemeenschappelijk binnenhof, waar men kan parkeren. Er zullen verschillende grootte ééngezinswoningen worden aangeboden in verschillende architectuurstijlen, uiteraard passend bij elkaar en de wijk.

Deze woningen zullen tevens worden gebouwd volgens het Heijmans Woonconcept Wenswonen en zullen qua indeling en grootte overeenkomen met voorgaande fasen. Zo onderscheiden we 3 verschillende beukmaten, 5,4m, 5,7m en 6,0m breed. Op vaste plekken in het project zullen woningen voorzien zijn van een dwarskap. Daarnaast zijn de woningen natuurlijk uit te breiden met verschillende opties. Qua duurzaamheid zullen deze woningen moeten voldoend aan een EPC (Energie Prestatie Coefficient) van < 0,4. Zullen de woningen worden uitgerust met een zonnepanelen en Slim Wonen Huisautomatisering.

Naar verwachting brengt Heijmans deze woningen november/ december 2016 op de markt. Een definitieve datum voor Start Verkoop is nog niet bekend. Vanaf Start Verkoop is het mogelijk om in te schrijven op één van deze woningen. Vanaf deze datum zal ook de verkoopdocumentatie en de definitieve prijzen bekend zijn.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling van deze nieuwe fase? Laat dan je gegevens achter op de contactpagina van deze website. Zo kom je in het interessebestand en ontvang je automatisch een mail met een uitnodiging voor Start Verkoop.  Je kan voor meer informatie over de wijk Keijzershof ook terecht op het infocentrum Keijzershof aan de Raaigras 2, informatrice Janny Pronk vertelt graag meer over de wijk en het toekomstig woningaanbod.