Bouw Fase 2B en 2C gestart!

Heijmans is gestart met de bouw van 53 koopwoningen in deelplan Boszoom van de wijk Keijzershof in Pijnacker. De woningen bestaan uit verschillende typen eengezinswoningen en worden volgens het Heijmans Wenswonen-concept gerealiseerd. Inmiddels zijn bijna alle woningen verkocht en kunnen naar verwachting in het eerste kwartaal van 2017 aan de bewoners worden overgedragen.

Officiele handeling
Wethouder van de gemeente Pijnacker – Nootdorp Jaap van Staalduine verrichtte samen met een aantal kopers de officiële handeling door het oplaten van ballonnen en gaf hiermee symbolisch het startsein voor de bouw. De kopers waren maandag 29 augustus in grote getale naar de bouwplaats gekomen om gezamelijk de start bouw van hun woning te vieren. Arjan Geelen, directeur van Heijmans Vastgoed en de wethouder verwelkomden de toekomstige bewoners en toosten op een voorspoedig bouwproces.

Start bouw
De bouw bestaat uit twee fases. Als eerste is gestart met 19 koopwoningen in Fase 2B. In september volgen de overige 34 koopwoningen in Fase 2C. De woningen zijn verdeeld over verschillende woonblokken en kenmerken zich door een ruime indeling, vloerverwarming, zonnepanelen en een privé parkeerplaats. Daarnaast kunnen de kopers kiezen uit diverse uitbreidingsopties, zoals verschillende uitbouwen en plattegronden. De woningen bieden een oplossing voor met name doorstromers uit de regio Pijnacker, zoals Delft, Den Haag en Rotterdam, die op zoek zijn naar een woning die past bij hun nieuwe levensfase.

Heijmans Wenswonen
De woningen zijn ontwikkeld en gebouwd volgens het Heijmans Wenswonen-concept. Jarenlange ervaring met het vervullen van woonwensen en slimme bouwtechnieken vormen de basis voor Heijmans Wenswonen. Daarbij kijkt Heijmans in het bijzonder naar comfort, veiligheid, personalisering en het reduceren van woonlasten. Bij Heijmans Wenswonen zie je dat terug in een complete woning met tal van uitbreidingsopties, die met een paar eenvoudige stappen naar wens kan worden samengesteld. Huisbesturing wordt standaard meegeleverd en door het gebruik van solide en duurzame technieken is een manier gevonden om een energieneutraal huis neer te zetten.