Inschrijving Boszoom Fase 2D gestart!

22 april a.s. is de verkoop van Boszoom Fase 2D gestart op de Woonbeurs Pijnacker – Nootdorp. De beurs werd goed bezocht en de woningen hadden veel belangstelling. Voor de 10 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande villa’s geldt een inschrijftermijn tot en met 11 mei a.s.

De verkoopinformatie van dit project is te downloaden via de website www.boszoom-pijnacker.nl of kan worden afgehaald bij Ruseler Makelaars of het infocentrum Keijzershof.

Indien u in aanmerking wil komen voor een woning in deze fase, kunt u zich online inschrijven via www.boszoom-pijnacker.nl/inschrijven.

De toewijzing zal geschieden door Heijmans, als er meerdere optanten voor één woning zijn, zal er worden geloot. Na de inventarisatie van de inschrijvingen worden de optanten vanaf donderdag 12 mei a.s. telefonisch benaderd door Ruseler Makelaars.

Er wordt dan een afspraak gemaakt voor een optiegesprek. Tijdens dit optiegesprek neemt u het project en de mogelijkheden van de woning door. De optie kan vervolgens worden omgezet in een koop-/ aannemingsovereenkomst. Het tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst gebeurd tijdens een 2e gesprek, het verkoopgesprek.

De verkoopgesprekken dienen de optiegesprekken, binnen redelijke termijn, op te volgen. Wanneer kandidaten de optie niet omzetten in een koop, wordt de woning aangeboden aan eventuele reservekandidaten of komt weer beschikbaar.

Marith is sinds 2007 werkzaam bij Heijmans Vastgoed, als Woonontwikkelaar is zij verantwoordelijk voor de Verkoop & Marketing van alle Keijzershof projecten.