Start Verkoop Boszoom Fase 2D op Woonbeurs

Op 22 en 23 april a.s. vindt de jaarlijkse Woonbeurs Pijnacker – Nootdorp plaats. Heijmans brengt op deze beurs het project Boszoom Fase 2D in verkoop. Dit betreft een project gelegen in de nieuwe wijk Keijzershof in Pijnacker Zuid. Het project bestaat uit 10 rietgedekte twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande villa’s.

Er worden drie verschillende woningtypen onderscheiden, twee-onder-een-kapwoning type Leilinde met een woonoppervlak vanaf 168 m², twee-onder-een-kapwoning type Kastanje met een woonoppervlak vanaf 182 m² voor de langskap en 188 m² voor de dwarskap en de vrijstaande villa type Hopbeuk vanaf 195 m² woonoppervlak. Alle woningen beschikken over een garage van 20 m² welke te vergroten is en bij de woning is te betrekken. De achtertuinen liggen op het zuiden en hebben 2 parkeerplekken op eigen terrein. Met zonnepanelen, vloerverwarming,  huisautomatisering en luxe sanitair & tegelwerk worden de woningen afgewerkt.  In de koopsom zit geen keuken verwerkt, projectleverancier Eigen Huis Keukens biedt echter een breed scala aan mogelijkheden op dit gebied. Prijsindicatie van deze woningen ligt tussen de € 450.000 tot € 690.000 v.o.n.

Tijdens de start verkoop op de woonbeurs zal de verkoopdocumentatie beschikbaar zijn, waarna deze digitaal te downloaden is. De woonbeurs vindt plaats op vrijdag 22 april van 16:00 – 20:00 uur en op zaterdag van 11:00 – 15:00 uur in de tent op het Raadhuisplein te Pijnacker. Hier vindt u een totaal overzicht van het nieuwbouwaanbod in de gemeente Pijnacker – Nootdorp, aangevuld met woongerelateerde zaken. De entree is gratis.

Heijmans ontmoet u graag in de Keijzershof stand.

 

 

Marith is sinds 2007 werkzaam bij Heijmans Vastgoed, als Woonontwikkelaar is zij verantwoordelijk voor de Verkoop & Marketing van alle Keijzershof projecten.