Binnenkort in verkoop Boszoom Fase 2D

Heijmans brengt binnenkort in verkoop 10 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande villa’s in Boszoom Fase 2D.

Deze 14 rietgedekte villa’s zijn gelegen aan de Koekoekzoom en grenzen met de achterkant aan de groene zoom die dwars door de wijk Boszoom loopt. De tuin van de woningen is aan de voor en achterzijde afgescheiden door een schanskorf en ligt aan de achterzijde hoger dan het omliggende terrein, hierdoor ontstaat een hoogteverschil dat uw privacy aan de achtezijde waarborgt.

Er zijn 4 verschillende woningtypen. De Leilinde is een twee-onder-een-kapwoning met garage van ca. 178 m². De Kastanje is een grotere twee-onder-een-kapwoning met garage in twee varianten,  ca. 202 m² voor de langskap en ca. 208 m² voor de dwarskap. En tot slot de Hopbeuk is de vrijstaande villa inclusief garage met een oppervlak van ca. 215 m². De prijsindicatie voor deze woningen ligt tussen de € 450.000 – € 690.000 v.o.n.

Indien u geïnteresseerd bent in één van deze woningen en u wilt op de hoogte worden gehouden van de start verkoop. Laat dan uw gegevens achter op onze website. Hiermee komt u in ons interessebestand en wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in Boszoom.

Naar verwachting zal Heijmans deze woningen eind april op de markt brengen, vanaf dan zullen ook de definitieve prijzen beschikbaar zijn.

Marith is sinds 2007 werkzaam bij Heijmans Vastgoed, als Woonontwikkelaar is zij verantwoordelijk voor de Verkoop & Marketing van alle Keijzershof projecten.