Verkoop Boszoom Fase 2C gestart!

Donderdag 18 februari is de verkoop gestart van de 34 ééngezinswoningen in Boszoom Fase 2C. Voor deze woningen kunt u zich online inschrijven. Er geldt een inschrijftermjin van 2 weken, deze eindigt op woensdag 2 maart a.s. om 17:00 uur.

Indien er meerdere optanten voor één woning beschikbaar zijn, dan behoudt Heijmans zich het recht van toewijzing voor. Na inventarisatie van de optieformulieren en de toewijzing van de woningen worden de optanten vanaf 3 maart a.s. telefonisch benaderd door Ruseler Makelaars. Er wordt dan een afspraak gemaakt voor een optiegesprek. Tijdens dit optiegesprek neemt u het project en de mogelijkheden van de woning door. De optie kan vervolgens worden omgezet in een koop-/aannemingsovereenkomst. Het tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst gebeurd tijdens een 2e gesprek, het verkoopgesprek.

Na de inschrijftermijn kunt u de status van de woningen volgen via de kavelkaart op deze website. De verkoopinformatie is te downloaden vanaf de verschillende woningpagina’s. Uiteraard kunt u de verkoopinformatie ook ophalen bij Ruseler Makelaars of het Infocentrum Keijzershof.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact op met Ruseler Makelaars en laat u informeren.

Marith is sinds 2007 werkzaam bij Heijmans Vastgoed, als Woonontwikkelaar is zij verantwoordelijk voor de Verkoop & Marketing van alle Keijzershof projecten.