Start verkoop Boszoom Fase 2C

In deelgebied Boszoom in de wijk Keijzershof start ontwikkelaar Heijmans 18 februari a.s. de verkoop van een volgende fase. Dit betreffen 34 ééngezinswoningen in 3 verschillende types Amberboom, Meidoorn en Zilverspar. De architectuurstijl uit Fase 2A en 2B wordt hierbij herhaald en sluit aan bij Fase 2C. Deze woningen liggen gedeeltelijk aan de groene zoom die midden door de Boszoom loopt en grotendeels aan de Faunalaan.

Iedere woning heeft een eigen parkeerplek op het gemeenschappelijk binnenterrein. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen, automatische huisbesturing en tegelwerk & sanitair. Naar wens zijn de woning nog uit te breiden met uitbouwen aan de voor- zij- en achtergevel en ook kan er gekozen worden voor een puntgevel of dwarskap.

De Zilverspar heeft in de basis een oppervlak van 132 m² en zal in de prijsklasse vanaf € 289.500,- von vallen. Type Meidoorn is 125 m² vanaf € 258.000,- von. En type Amberboom heeft een woonoppervlak vanaf 118 m² in een prijsklasse vanaf € 244.500,- von.

De verkoop start donderdag 18 februari a.s. tussen 17:00 en 19:00 uur in het infocentrum Keijzershof aan de Raaigras 2 te Pijnacker. Vanaf de start verkoop datum zal er een inschrijftermijn van 2 weken plaatsvinden. Daarna worden de woningen toegewezen en indien nodig zal er een loting plaatsvinden. De nog beschikbare woningen komen in de vrije verkoop.

Marith is sinds 2007 werkzaam bij Heijmans Vastgoed, als Woonontwikkelaar is zij verantwoordelijk voor de Verkoop & Marketing van alle Keijzershof projecten.