Binnenkort in verkoop Boszoom Fase 2C

Binnenkort zal de verkoop starten van de 34 ééngezinswoningen in de volgende fase van Boszoom, Fase 2C. Hier komen 34 woningen type Amberboom, Meidoorn en Zilverspar. De architectuurstijl uit Fase 2A en 2B wordt hierbij herhaald. Deze woningen liggen gedeeltelijk aan de groene zoom die midden door de Boszoom loopt, grotendeels aan de Faunalaan en sluit aan op Fase 2A en 2B.

Het parkeren is opgelost op het mandelig binnenhof, dat in gezamelijk eigendom wordt uitgegeven aan de bewoners. Hier heeft iedere woning een eigen parkeerplaats. De woningen kunnen naar wens worden uitgebreid met verschillende dakopties, uitbouwopties en indelingsvarianten. Iedere woning beschikt over vloerverwarming, sanitair & tegelwerk, Slim Wonen huisbesturing, zonnepanelen, berging en pergola aan de voorzijde.

De Zilverspar heeft in de basis een oppervlak van 132 m² en zal in de prijsklasse vanaf € 300.000,- von vallen. Type Meidoorn is 125 m² vanaf ca. € 265.000,- von. En type Amberboom heeft een woonoppervlak vanaf 118 m² in een prijsklasse vanaf ca. € 240.000,- von.

Wilt u in aanmerking komen voor één van deze woningen? Laat dan uw gegevens achter op de website, mocht u dat nog niet gedaan hebben. U staat dan in het interessebestand en zal via mailings op de hoogte worden gehouden van de start verkoop. Vanaf de start verkoop datum zal er een inschrijftermijn plaatsvinden. Daarna worden de woningen toegewezen en indien nodig zal er een loting plaatsvinden. De nog beschikbare woningen komen in de vrije verkoop.

Marith is sinds 2007 werkzaam bij Heijmans Vastgoed, als Woonontwikkelaar is zij verantwoordelijk voor de Verkoop & Marketing van alle Keijzershof projecten.