Boszoom Fase 2A in verkoop!

De start verkoop van Boszoom Fase 2A was een groot succes. Meer dan 1.000 mensen bezochten afgelopen weekend de woonbeurs BuitengeWOON Pijnacker-Nootdorp op het Raadhuisplein in Pijnacker en konden zo kennis maken met het nieuwbouwproject Boszoom Fase 2A.

Bezoekers konden al hun vragen stellen aan het projectteam, verder was er veel interesse voor de maquette en kon men de brochures meenemen.

Toekomstige bewoners van Boszoom komen te wonen in een groene en gevarieerde woonwijk. Het natuurlijke karakter van Boszoom komt tot uiting in de groene zoom die dwars door Boszoom loopt. In de straatjes en lanen komt ook veel groen voor wat in verbinding staat met de groene zoom. Het parkeren in opgelost in binnenhoven. Verder ligt de wijk op loopafstand van het winkelcentrum, zijn er zorgvoorzieningen en twee basisscholen aanwezig en is de bereikbaarheid goed, via openbaar vervoer en de nabijheid van verbindingswegen. Kortom een heel compleet plaatje.

Boszoom Fase 2A kent 2 woningtypen, Amberboom & Meidoorn. De Amberboom is een woning met een woonoppervlak vanaf 118 m² en de Meidoorn is wat breder en heeft een woonoppervlak die start bij 125 m².

Onderscheidend zijn deze woningen door het Wenswonen® concept. Vanaf medio mei zijn deze woningen middels een online woonconfigurator zelf naar wens samen te stellen. Zo ontwerp u uw eigen droomhuis! Er zijn tal van mogelijkheden om uw woning uit te breiden en in te richten. In de basis zit er al een betegelde badkamer en toilet in, is de gehele woning voorzien van vloerverwarming en heeft het huis zonnepanelen. Nog een voordeel van deze nieuwbouwwoningen is dat ze dus energiezuinig zijn gebouwd, dat scheelt voor het milieu en in uw portemonnee!

Meer weten?
Meer informatie over het plan is te vinden op deze website, hier kunt u de brochure met begeleidende brief, prijslijsten en optieformulier downloaden. De inschrijftermijn loopt tot 13 mei a.s hierna worden de woningen toegewezen en onverkochte bouwnummers komen dan in de vrije verkoop. Voor vragen kunt u contact op nemen met Ruseler Makelaars te Pijnacker via 015 – 369 81 24.

Marith is sinds 2007 werkzaam bij Heijmans Vastgoed, als Woonontwikkelaar is zij verantwoordelijk voor de Verkoop & Marketing van alle Keijzershof projecten.