Start verkoop Boszoom Fase 2A

Op de Woonbeurs BuitengeWOON Pijnacker – Nootdorp start ontwikkelaar Heijmans met de verkoop van 21 eengezinswoningen Boszoom Fase 2A. Inmiddels is Fase 1A, type Sierkers uitverkocht.

Het betreffen 5 eengezinswoningen type Amberboom, met een woonoppervlak vanaf 118 m² in de prijscategorie vanaf € 239.000,- von en 16 grotere eengezinswoningen type Meidoorn met een woonoppervlak vanaf 125 m² in de prijscategorie vanaf € 255.000,- von.

De woningen beschikken over een aansprekende architectuur met als karakteristiek kenmerk een pergola aan de voorzijde van de woning. Dit benadrukt het groene en natuurlijke karakter van de Boszoom. In de prijs inbegrepen zit vloerverwarming in de gehele woning, tegelwerk & sanitair voor de badkamer en toilet, een berging in de achtertuin en een privé parkeerplaats op het gemeenschappelijk binnenhof.

Wat deze woningen onderscheid van overige projecten is het Wenswonen® concept. Door middel van een online woonconfigurator kunt u straks zelf uw woning samenstellen en keuzes maken in indelingvarianten en uitbreidingsopties. Zo wordt de woning echt uw eigen woning en ontwikkeld zich een gevarieerd straatbeeld.

De start verkoop vindt plaats op vrijdag van 16 – 20 uur en op zaterdag 11 – 15 uur. De woonbeurs BuitengeWOON vindt plaats in een tent op het Raadhuisplein in het centrum van Pijnacker. Hier kunt u een brochure ophalen met een prijslijst en een inschrijfformulier. Heijmans hanteert een inschrijftermijn van 2 weken, alvorens de huizen worden toegewezen.

Marith is sinds 2007 werkzaam bij Heijmans Vastgoed, als Woonontwikkelaar is zij verantwoordelijk voor de Verkoop & Marketing van alle Keijzershof projecten.