Verkoop Boszoom gestart!

In het nieuwe deelplan Boszoom in de wijk Keijzershof in Pijnacker Zuid heeft Heijmans momenteel 17 ééngezinswoningen type Sierkers in verkoop.

De Sierkers is onder het Wenswonen® label ontwikkeld, wat inhoudt dat u als koper veel keuzevrijheid heeft bij het samenstellen van de woning. De woning heeft standaard een woonoppervlak van 118 m², 3 slaapkamers en is voorzien van sanitair & tegelwerk. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming en is op verschillende manieren uit te breiden.

De woningen zijn gelegen rondom een hof, wat gemeenschappelijk eigendom wordt van de omwonenden. Iedereen heeft hier ook een privé parkeerplaats. De woningen zijn gelegen op kavels tussen de 105 – 176 m² eigen grond. Een gedeelte van de woningen ligt aan een groen park.

De prijs van de Sierkers start vanaf € 227.500,- v.o.n. tot € 259.500,- v.o.n. en is dus nog naar wens uit te breiden. Bij voldoende animo voor de woningen, is de prognose voor start bouw november 2014 en de prognose oplevering medio 2015.

Heeft u interesse in één van deze woningen? Tot vrijdag 30 mei loopt er een inschrijfprocedure. De bouwnummers worden dan toegewezen. Wilt u kans maken op een bouwnummer naar uw keuze?  Vul dan het optieformulier in en mail het naar boszoom@heijmans.nl.

Optieformulier Boszoom Fase 1A_Sierkers 

In de week van 2 t/m 6 juni worden de opties toegewezen en worden de belangstellenden uitgenodigd voor een gesprek.

 

Marith is sinds 2007 werkzaam bij Heijmans Vastgoed, als Woonontwikkelaar is zij verantwoordelijk voor de Verkoop & Marketing van alle Keijzershof projecten.